بررسی روابط جمهوری اسلامی ایران و سوریه، از سالهای پیش از دفاع مقدس، حین جنگ تحمیلی و پس از آن، نمایانگر ارتباطی دوستانه میان این دو کشور است. چنانچه در تحولات اخیر در سوریه، همچنان این رابطه دوسویه حفظ شد و حمایتهای جمهوری اسلامی تداوم یافته است. با توجه به دوام این روابط سؤال پژوهش این است که: "مهمترین راهبرد ایران در بحران سوریه و حمایت از این کشور در رویارویی با نیروهای معارض چیست؟" یافتهها حاکی است که جمهوری اسلامی ایران و سوریه با توجه به رسالت خود در درون جبهه مقاومت در مقابل تهدیدهایی که از سوی کشورهای منطقهای و فرامنطقهای با حمایت از گروههای تروریستی که منافع و امنیت دو کشور را تهدید میکند، ائتلاف چهارگانهای (ایران، روسیه، سوریه، حزبالله لبنان) را ایجاد کردهاند و در صدد ایجاد موازنه در مقابل این تهدید و حفظ منافع ملی خود هستند.
سیمبر, رضا, پادروند, مهدی, & عزتی, محسن. (1396). بررسی سیاست خارجی ایران در بحران سوریه با تاکید بر نظریه موازنه تهدید(2017-2011). دولت پژوهی ایران معاصر, 3(1), -.
MLA
رضا سیمبر; مهدی پادروند; محسن عزتی. "بررسی سیاست خارجی ایران در بحران سوریه با تاکید بر نظریه موازنه تهدید(2017-2011)", دولت پژوهی ایران معاصر, 3, 1, 1396, -.
HARVARD
سیمبر, رضا, پادروند, مهدی, عزتی, محسن. (1396). 'بررسی سیاست خارجی ایران در بحران سوریه با تاکید بر نظریه موازنه تهدید(2017-2011)', دولت پژوهی ایران معاصر, 3(1), pp. -.
VANCOUVER
سیمبر, رضا, پادروند, مهدی, عزتی, محسن. بررسی سیاست خارجی ایران در بحران سوریه با تاکید بر نظریه موازنه تهدید(2017-2011). دولت پژوهی ایران معاصر, 1396; 3(1): -.