درباره نشریه

نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی، ترویجی و مروری
وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی

دوره انتشار: فصلنامه
زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
حوزه تخصصی: دولت پژوهی ایران معاصر
نوع داوری: داوری بدون نام و حداقل 2 داور
میانگین زمان داوری: دو تا چهار ماه
روش مأخذنویسی: APA ویرایش هفتم (2020)
هزینه پردازش و انتشار مقاله: رایگان
وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان
آدرس پست الکترونیک نشریه: irsj@ihu.ac.ir
نوع مجوز: CC BY

این فصلنامه با محوریت موضوع تخصصی نظام سازی و دولت سازی در ابعاد حقوقی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در تاریخ معاصر ایران(پیش و بعد از انقلاب) همچنین تجربه دوره هشت ساله دفاع مقدس است. پروانه انتشار فصلنامه مطالعات دولت پژوهی انقلاب اسلامی در تاریخ 04/ 10/ 1396 به شماره ثبت 22298 از سوی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر گردیده است.

لازم به ذکر است عنوان این نشریه از تاریخ 1402/03/20 از مطالعات دولت پژوهی در جمهوری اسلامی ایران به دولت پژوهی انقلاب اسلامی و سپس به دولت پژوهی ایران معاصر تغییر یافته است.

در راستای توسعه و تعمیق مفاهیم مختلف حوزه دولت پژوهی و نظام سازی در تاریخ پیش و پس از انقلاب اسلامی ایران و در ابعاد مختلف موضوعی، از پژوهشگران این حوزه دعوت بعمل می آید.

لطفا مقالات ارسالی خود را با نکات مندرج در راهنمای نویسندگان کنترل کرده و بر اساس الگوی مصوب ارسال نمایید.

شماره تماس دفتر فصلنامه: 02174188239

ساعت تماس: روزهای شنبه تا چهارشنبه8 تا 16

حداقل زمان لازم به منظور ارزیابی اولیه حدود 2 هفته و داوری تخصصی مقاله حدود 2 ماه است. مدت زمان قید شده با لحاظ اعمال اصلاحات توسط نویسنده  حداکثر در سه روز می باشد.

دسترسی آزاد

همه‌ی مقالات منتشر شده در نشریه دولت پژوهی ایران معاصر به صورت دسترسی آزاد هستند و برای همه مقالات نشریه، همه محتوا به صورت رایگان و بدون هزینه برای کاربران یا مؤسسات آنها در دسترس است.

سیاست مجوز نشریه

نشریه دولت پژوهی ایران معاصر تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC BY  4.0) منتشر می‌شود و دارندگان مجوز فقط در صورت استناد به مقاله منتشر شده اصلی می‌توانند آثار را کپی، توزیع، نمایش و ایجاد کنند.

حق کپی رایت

نویسندگان صاحب حق چاپ در این نشریه هستند و حق چاپ و نشر نامحدود را حفظ می کنند. نویسنده بر اثر تسلط کامل دارد.

هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه دولت پژوهی ایران معاصر یک نشریه با دسترسی آزاد و باز است، بنابراین هیچ هزینه‌ای از نویسنده یا نویسندگان اخذ نمی‌گردد.

نشریه دولت پژوهی ایران معاصر یک نشریه الکترونیکی است و هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان ندارد.

آگهی‌

نشریه دولت پژوهی ایران معاصر هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

ناشر مجله

نشریه دولت پژوهی ایران معاصر تحت مالکیت و انتشارات دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

منابع پشتیبانی

پشتیبان نشریه دانشکده و پژوهشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را به صورت آنلاین در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند. زیرا می تواند منجر به تبادلات سازنده و همچنین استناد زودتر و بیشتر از مقالات منتشر شده شود.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.